Klar til Barcelonas strabadser

Hvorfor er det, at jeg altid først kommer i tanke om, at jeg mangler noget sidst på sæsonen, hvor det er nærmest umuligt at opdrive? Sådan er det fx. hvert år med vinterfrakker, ligesom jeg også altid er for sent ude med shorts. I år var det lige ved at gå galt igen, for det gik op for mig, at jeg ikke havde nogen sandaler at trave Barcelona tynd i.

Idag var jeg i Århus i et ærinde sammen med min lillebror, og dagens mission var klar; skoindkøb! Jeg var heldig at falde over Shoe shi bar, hvor mit valg hurtigt faldt på flade sandaler med elastik over vristen. De var endda på tilbud, så jeg endte med at købe dem i både sort og en grå-blå farve. Sålen er dejlig blød, så forhåbentlig er mine fusser nu klar til lange dage med shopping og sightseeing.
Jeg kiggede selvfølgelig også i alle de dejlige boligbutikker, men holdt mig i skindet, så jeg ikke er ruineret inden jeg skal slå mig løs i næste uge.

Prikken over i’et var en milkshake hos Paradis, jeg valgte sukkerfri jordbærsorbet og koldskål til min… Hmm, fornemmer man et mønster?

7 tanker om "Klar til Barcelonas strabadser"

 1. Malene

  De er super fine. Jeg har set at flere mærker har lavet den sandal, og den er nøjagtig magen til min fra Bianco. Det er lidt sært.
  Jeg har lidt fortrudt, at jeg ikke fik dem i sort også dengang, men jeg kan da kigge på dem imorgen. Jeg skal til Århus og hente en Pantella bordlampe :)

  Svar
 2. midtimellem

  Jeg kan altså også tydeligt huske at have haft sådan nogen elastik sandaler som barn, det er lidt skægt.
  Smut omkring butikken i Studsgade, du risikerer at blive fristet!
  Spændende med ny lampe!

  Svar
 3. Malene

  Stilen er vel egentlig også ret klassisk “romersk”. Det vil jeg gøre.
  Ja, jeg glæder mig helt vildt til at se den :)

  Svar

Skriv en kommentar