Hola!


Hjemme fra det spanske og fuldstændig proppet med gode minder og ikke mindst den lækre mad! Vi har haft otte fantastiske dage i Barcelona, og jeg kan varmt anbefale byen. Vi sprang over de fleste traditionelle seværdigheder, men har i stedet drevet rundt i byen og suget til os af stemningen. Butikkerne var bestemt også seværdige, ligesom (mad)markederne og de små cafeer på byens pladser. Søndag aften blev Spanien verdensmestre efter en lang, spændende kamp, og det var en fantastisk aften med fest i gaderne.
Jeg kan umuligt sætte ord på hele turen, så i stedet vil jeg bare lade billederne tale for sig selv.

Skægge butikker

Lidt stemningsbilleder fra byen

Vi fik et tip om et lokalt loppemarked – vi var de eneste turister der!

Dagen idag er gået med at vaske, og kl. 5 imorgen tidlig kører vi mod Falster; min families ferieparadis og stedet hvor min kære mormor bor. Jeg glæder mig!

Skriv en kommentar