Genialt galleri


Ferietid = kreatid
Igår og idag har jeg hygget mig med at sidde og tegne. En af vores søde venner har nemlig sendt mig nogle flotte neon farveblyanter, og de skulle selvfølgelig prøves af. Ikke noget vildt og voldsomt, bare lidt forskellige skriblerier. I den forbindelse kom jeg i tanke om et produkt, jeg har set fra Neon living. Det hedder Private gallery og består af en metalskinne samt fem akrylplader med elastikker, hvor man kan montere det, man gerne vil udstille. Postkort, invitationer, udklip, tegninger, billetter eller hvad man nu kan finde på. Super smart, hvis du spørger mig. Det er nemt at lave skiftende udstillinger, endda små collager, og så er det forfriskende at se en anderledes løsning end de almindelige rammer.

Da jeg viste Mads det, var han ikke sen til at hitte på en måde selv at lave noget lignende. Jeg behøver ikke et stort sæt, bare et par plader, som kan stå et sted til pynt og inspiration. Men indtil videre må det vente til efter ferien.

Skriv en kommentar