Fra mormors gemmer…


… fik jeg disse tre ruller tapet. Min mormor er en dame med ualmindelig god stil, hvis du spørger mig, og har bl.a. en forkærlighed for William Morris’ tapeter med eventyrlige havemotiver, som hun har i mange rum. Hun havde disse tre ruller gemt væk i skabet, som jeg fik lov at få. Der vil utvivlsomt komme et par æsker ud af det, men hvad jeg lige skal bruge resten til, ved jeg endnu ikke. Jeg har sådan en lidt halvskør, højtidelig fornemmelse af, at de skal bruges klogt.

3 tanker om "Fra mormors gemmer…"

 1. PynteMynthe og Mor

  Sikke en skøn mormor at have – jeg har selv én der har gemmerne fyldt med lækre ting.
  Hvis du kan undvære en lille bid tapet af det med de store rosa blomster, så sig endelig til så kan vi måske bytte?
  Tak for kommentaren på min blog, det gjorde at jeg fandt frem til din – skøn blog, følger klart med fremover:)

  Svar
 2. midtimellem

  Jeg vil lige finde ud af, hvad jeg vil bruge tapetet til. Og hvis der så bliver noget tilovers, skal jeg nok kontakte dig med hensyn til bytte :o)

  Svar

Skriv en kommentar