Falster

Falster er mit ferieparadis. Jeg er kommet her hele livet, da min familie har tætte bånd hertil, og det er en tilbagevendende tradition at bruge mindst en uge her om sommeren. Vi er netop ved at afslutte en dejlig uge her, og vil i aften vende tilbage til Aalborg. Vejret har for første gang i flere år været på vores side, og vi har været en masse på den nærliggende Hesnæs strand samt slappet af i haven. Stedet har en meget beroligende virkning på mig, jeg kommer altid heeelt ned i gear.
Selvom vejret har været mest egnet til at opholde sig udenfor, har vi også været omkring landsdelens loppemarkeder og genbrugser, som plejer at have en høj standard! I år var ingen undtagelse, men vi begrænsede os til nogle enkelte ting.

Mit højdepunkt var helt klart denne lampe. Egentlig beregnet til at hænge på væggen, men den vil helt sikkert også gøre sig godt som skrivebordslampe. Og så kostede den kun 5 kr.!
Jeg fik også en lilla vase, som har den helt rigtige størrelse, så buketterne fra haven står flot i den.
Dåsen er malet virkelig dårligt i en lyserød farve, som jeg håber at kunne rense af, så den oprindelige blå farve kommer frem. Ellers sliber jeg den helt ned, giver den en ny farve og sætter måske en perle (købt i barcelona) på, inspireret af Susan Liebes lågkrukker.

Jeg købte også disse tre stykker sengelinned, to dyne- og et pudebetræk.

Men det allerbedste er alligevel denne seng, som jeg har fået lov til at hjembringe fra sommerhusets loft, så den nu kan sprede glæde hjemme hos mig. Også den er dårligt malet (af min tante engang i 60’erne, da den var blevet hjembragt fra et loppemarked), så den kræver lidt arbejde, inden den er klar til at komme ind på kontoret og stå. Jeg drømmer om at fylde den med puder og måske sidde der og læse sommetider. Lige nu går jeg med overvejelser om, hvilken farve den skal have. Sort er udelukket, da både skab og skrivebord allerede er sorte, og hvid er for romantisk. Men hvilken farve skal jeg så vælge? Pt. er min favorit en støvet blå, men forslag er meget velkomne :o)

3 tanker om "Falster"

  1. Annchen

    Hej Ida.. Lyder som en skøn ferie..:)
    Lækker lækker seng! Jeg kunne godt være på gul – eller støvet blå/mint grøn.. De hitter i stor stil hos mig for tiden;)
    KH Anne

    Svar

Skriv en kommentar