Væk for en weekend


Så er sommerferien begyndt for mit vedkommende! Fredag var sidste dag på skolen i Hobro, og den bød på mange salte afskedstårer men heldigvis også en rigtig hyggelig og sjov sommerfrokost sammen med gode kollegaer.
Mads hentede mig ud på aftenen, så vi kunne indlede ferien med en lille sviptur til Kysinge Næs syd for Århus. Her havde mine svigerforældre lånt et sommerhus, og vi gjorde dem selskab for en enkelt overnatning. Turen derud gik igennem det mest idylliske og bakkede område, ad snoede veje med smukke gamle huse, og man fik virkelig følelsen af at komme helt ned i tempo og kunne slet ikke forstå, at man kun var 20 minutters kørsel væk fra Århus.

Vejret viste sig fra sin bedste side, og vi har i den grad nydt at være lidt hjemmefra og opleve lidt nyt. Huset var hverken udstyret med tv eller internet, så der har i stedet været god tid til klassiske sommerhusbeskæftigelser såsom at læse, gå ture langs vandet og spille spil i haven. Lørdag formiddag var vi en tur i Odder at ose i både butikker og på loppemarkeder. I vejkanten var der op til flere små boder med buketter med blomster fra haven og hjemmedyrkede grøntsager. Frokosten bestod af delikatesser fra det nærliggende Norsminde fiskehus og var yderst delikat. Inden vi igen skulle hjem til Aalborg lørdag aften, spiste vi lækker grillmad på terrassen foran huset med den skønneste udsigt til Århus bugt.
Nu er vi hjemme, og taskerne står og venter på at blive pakket ud. Jeg regner med, at dagen idag skal bruges på at være lidt i haven i det gode vejr, samt endelig færdiggøre mit skrvebord, så jeg kan komme i gang med at indrette kontoret.

En tanke om "Væk for en weekend"

Skriv en kommentar