Solskin, shopping og smadder hyggeligt

Idag har jeg været på en dejlig tur til solbeskinnede Randers sammen med min kære veninde, Malene. Dagen bød på frokost på en cafe med fortovsservering, hyggeligt beliggende på et torv omgivet af flotte, gamle bygninger. Derudover fik jeg en forsinket fødselsdagsgave, skønne viskestykker med fotoprint fra By Nord. Vi nåede også omkring galleri Margit Dørflinger for at se udstillingen med Line Juhl Hansen, hvis stil jeg er rigtig vild med (og er så heldig at have nogle værker af). Der blev selvfølgelig også kigget butikker, og i butik Cin købte jeg en mulepose fra Beck Söndergaard i en skøn blanding af pudder og neonfarver. – Den kommer uden tvivl til at hænge på mig hele sommeren.

En tanke om "Solskin, shopping og smadder hyggeligt"

Skriv en kommentar