Søde kysLørdag d. 15. maj 2010 blev jeg gift med mit livs Mads. Det var en fantastisk dag, som vi havde brugt en del krudt på at gøre til vores personlige fejring af kærligheden. Derfor kan jeg nok heller ikke lade være med at lave et par bryllupsrelaterede indlæg, selvom dette på ingen måde udelukkende skal være en bryllupsblog. Jeg må dog sige, at et bryllup virkelig giver mulighed for kreative ideer og løsninger, som jeg selvfølgelig ikke kan nære mig for at omtale her.

En amerikansk tendens, som er ved at slå igennem herhjemme, er de såkaldte slik buffetter. Dog syntes vi, at det var ærgeligt at servere en hel masse ligegyldig slik, når vi ellers havde satset på kvalitet hele vejen igennem. Derfor twistede vi ideen lidt, og lavede i stedet en buffet med marengskys. De er billige at lave, dekorative og så smager de endda godt! Jeg anrettede dem i gamle sylteglas fra Holmegaard samt et par nye, høje, elegante glas. Skiltene gentog cirkelformen, som også var brugt i vores monogram/bryllupslogo, men tilsat en skæg skrifttype, for at signalere sjov og matche de nuttede kager.

3 tanker om "Søde kys"

 1. Ida

  Tak for de søde ord :o)
  Jeg blev også meget tilfreds med projektet, og mange af gæsterne roste det. – Også for smagen.

  Svar
 2. Lillemor

  som bryllupsfotograf, kan det kun glæde mig at læse at I blev gift på min føsda <3 hehe. Hjertelig tillykke med brylluppet og god og anderledes idé med marengskys istedet for slik, som jeg for det meste ser til de bryllupper jeg fotografere ved! :) Mvh. Lillemor.

  Svar

Skriv en kommentar