Personlige lys


Vores bryllup blev holdt i det lokale forsamlingshus, dels for at skabe et uformelt og afslappet bryllup, men også for selv at stå helt og holdent for udsmykningen. Til vindueskarmene lavede jeg disse lys, som lyste fint op i de mørke vinduer, da mørket sænkede sig i løbet af aftenen.
Jeg har brugt lys fra Tiger, men andre lys kan også bruges, dog er det nemmest, hvis tykkelsen er den sammen hele vejen op og ned. Klip bagepapir eller andet let transparent papir til i den rigtige størrelse. Jeg valgte at stemple vores monogram på og derefter bruge en teknik som hedder embossing, men lyset kan naturligvis dekoreres lige som du vil. Tegn et mønster, lim objekter på, mulighederne er ubegrænsede! Brug en limstift rundt i kanten og lim papiret på lyset, sørg for at det sidder godt fast og i øvrigt pænt og glat.

4 tanker om "Personlige lys"

 1. Ida

  Hej!
  Det kan jeg ikke huske, det ligger jo to år tilbage i tiden… Ved bare at min lillebror designede “logoet” til os på sin macbook. Mener måske at fonten var en han hentede specielt til lejligheden? (for at tilfredsstille sin besværlige storesøster)

  Svar
 2. snullemor

  Ok, men tak for dit svar alligevel… jeg har forsøgt at finde frem til noget lignende uden held… Jeg har selv en mac, så jeg ved at den i hvert fald ikke er standard. Jeg må lede videre… skulle bruge den til et menukort og tænkte at det ville være fint som overskrift der..

  Svar

Skriv en kommentar