Blod på tandenVi er i gang med at istandsætte vores kontor, så jeg endelig kan få alle mine bøger og papirer i orden. – Sådan nogen har man mange af som lærerinde!
Projektet har været på stand by meget længe pga. bryllupsplanlægningen, og derfor er det ekstra skønt at være kommet tilbage til hverdagen ovenpå brylluppet, og igen have tid til at ordne hus og have. Mads har malet skabet for anden og sidste gang idag, mens jeg har betrukket papæsker med tapet. – Den ide er på ingen måde ny, men alligevel kan jeg ikke dy mig for at vise resultatet frem. Tapetet er fundet på loftet af familiens sommerhus på Falster. Jeg har ikke besluttet mig for, om jeg gider betrække dem indvendigt, men indersiden af låget er beklædt med papir fra Rie Elise Larsen. Det var overraskende nemt at lave æskerne, og jeg ville ønske, at jeg havde købt et større lager, da Netto solgte ud af dem til 20 kr, men jeg troede jo, at jeg aldrig ville få mig taget sammen til at få dem lavet. – Men nu har jeg altså fået blod på tanden! I stedet må jeg kaste mig over nogle af alle æskerne, som vores bryllupsgaver kom i. Bl.a. nogle af kasserne fra Royal Copenhagen har klaplåg og kan derfor bruges til formålet. Nu mangler jeg bare at skaffe noget mere forskelligt tapet, så skal der tapetseres på livet løs :o)

En tanke om "Blod på tanden"

Skriv en kommentar